Mingguan Malaysia, 06 April 2008 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Dasar Pandang Ke Timur yang menjangkau usia 25 tahun yang menjadikan kejayaan sektor perindustrian Jepun sebagai model pembangunan Malaysia sehingga kini sudah melatih dan mendidik 11,000 pelatuh dan pelajar tempatan