Sinar Harian, 19 Jun 2008 - Nurul Riduan Nor Ashara (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2008)
Gerakan Belia 4B Malaysia Cawangan Taman Koperasi Polis Fasa Dua menganjurkan Program Khidmat Latihan Sukan Teras Kawasan Batu bermula pada 16 Jun lalu sehingga esok.