Berita Harian, 18 Febuari 2008 - Siti Haliza Yusop (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Golongan orang kurang upaya (OKU), ibu tunggal dan warg emas di negara ini menyambut baik langkah kerajaan membina 40,000 unit rumah kos rendah di seluruh negara khusus bagi memenuhi khusus bagi memenuhi keperluan kediaman golongan itu.