Berita Harian, 17 Jun 2008 - Norliza Abdullah (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Perlaksanaan Pengajaran dan Pembelajaran Sais dan Matematik Dalam bahasa Inggeris (PPSMI) sejak enam tahun lalu membawa kesan positif, terutama bagi mereka yang menggunakan bahasa antarabangsa itu dalamkehidupan harian.