Berita Harian, 23 April 2008 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Tabiat merokok dikalangan pelajar perempuan berumur di bawah 18 tahun amat membimbangkan. Kini, sesetengah mereka tanpa segan silu melepak sambil merokok di pusat beli0belah dan tempat strategik.