Berita Harian, 02 Februari 2008 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Proses mendapatkan rawatan perubatan bagi kakitangan awam di hospital akan dipermudahkan dengan pengenalan surat E-Jaminan oleh Jabatan Perkhimatan Awam (JPA).