Utusan Malaysia, 24 Jun 2008 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Cadangan kerajaan Kedah untuk menebang balak di kawasan tadahan terus mendapat bantahan pihak yang khuatir mengenai masa depan alam semulajadi dan sumber air di negeri ini pada masa akan datang.