Utusan Malaysia, 28 Januari 2008 - Jamdi Nasir (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Melihat kepada prestasi ekonomi semasa sejak beberapa tahun kebelakangan ini, Sabah sebenarnya telah bersedia untuk menukar wajah menjadi sebuah wilayah yang pesat membangun