Sinar Harian, 16 Oktober 2007 - Mohd Fadzil Aziz (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd, 2007)
Biarpun kerajaan negeri kini sedang berusaha memindahkan penduduk di kawasan setinggan secara berperingkat namun ia masih belum dapat membendung masalah pencemaran sungai secara keseluruhan berikutan sikap degil penduduk.