Utusan Malaysia, 15 Oktober 2007 - Mohamad Faisol Keling (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Keprihatinan kerajaan dan pendedahan-pendedahan yang dibuat oleh media massa terhadap isu alam sekitar tidak dijadikan sebagai teladan dan pengajaran, sedangkan isu-isu ini yang menggugat keselamatan rakyat dan negara.