Berita Harian, 19 Disember 2007 - Ismail Mat; Asrol Awang; Betty Subaryati; Haspaizi Mohd Zain; Johari Ibrahim; Siti Fatimah Mohamed Anwar; Srihanasham Noordin (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Sungai Kelantan di Kusial dan Kota Bharu serta Sungai Golok di Rantau Panjang masih melepasi paras bahaya 0.1 hingga 2 meter.