Berita Harian, 29 Disember 2007 - Abdul Rahman Sulaiman (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Banjir yang melanda Johor, Pahang dan Melaka sepanjang minggu lalu sudah mulai surut dan sebahagian penduduk yang terpaksa dipindahkan ke pusat pemindahan sudah pulang ke rumah masing-masing untuk meneruskan kehidupan.