Utusan Malaysia, 17 Oktober 2007 - Yeoh, Cynthia; Tan, Ming Wai (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Pada mulanya saya sangka sempat melepasi jalan yang menurun di bawah jambatan itu kerana hanya melihat air cetek di atas jalan tetapi apabila sudah berada betul-betul di kawasan rendah di bawah jambatan itu, tiba-tiba paras air naik mendadak.