Utusan Malaysia, 08 September 2007 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
"Selain itu, peruntukan sebanyak RM120 juta disediakan bagi program pemuliharaan dan pembersihan serta pengindahan sungai di seluruh negara," katanya sewaktu membentangkan Bajet 2008 di Dewan Rakyat hari ini.