Harian Metro, 10 Disember 2007 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
SURUHANJAYA Koperasi Malaysia (SKM) bertanggungjawab mengekalkan kestabilan dalam sektor koperasi untuk memastikan perkhidmatan yang disediakan kepada anggota tidak terganggu dan kepentingan anggota tidak tergugat.