Sinar Harian, 20 November 2007 (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd, 2007)
Daripada jumlah peruntukan tersebut, Kata Mohamad Khair, sebanyak RM670 juta diperuntukkan untuk belanja mengurus manakala bakinya untuk belanja pembangunan.