Berita Harian, 14 November 2007 - Zaini Ujang (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
PENARAFAN adalah lumrah dalam era globalisasi. Setiap tahun Malaysia turut ditarafkan dari pelbagai aspek pada peringkat antarabangsa.