Sinar Harian, 30 Oktober 2007 - Rahayu Mustafa (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd, 2007)
Menurut Abdullah, peruntukan tersebut akan disediakan melalui kajian semula program Rancangan Malaysia Kesembilan (RMK-9) dan penambahan peruntukan semasa kajian separuh penggal dalam tempoh rancangan berkenaan.