Berita Harian, 22 Ogos 2007 - Azrin Jalasi (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Warga Malaysia hari ini seharusnya berbangga dan bersyukur dengan nikmat kemerdekaan yang diperjuangkan pemimpin terdahulu. Tanpa usaha mereka tidak mungkin kita berasakan kesenangan dan keamanan negara seperti hari ini.