Berita Harian, 06 Jun 2007 - Nazri Abu Bakar (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Nordin Ali harap ada pihak bantu sedikan insurans lindungi khazanah berharga untuk tatapan generasi akan datang