Utusan Malaysia, 28 Ogos 2007 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Sektor pengajian tinggi di negara ini akan mengalami perubahan radikal kesan daripada pelaksanaan Pelan Strategik Pengajian Tinggi Negara termasuk menghapuskan sama sekali masalah siswazah menganggur.