Berita Harian, 08 Oktober 2007 - Mohd Hilmi Ramli (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Bahang pilihan raya kampus sesi 2007/08 sudah reda. Isu demokrasi kampus, penipuan, pengundi hantu, pembukaan semula pencalonan , lempen ala gerila, fitnah memfitnah antara satu sama lain dan pelbagai lagi budaya pilitik luar telah meyerap politik kampus.