Berita Harian, 31 Oktober 2007 - Hardi Effendi Yaacob (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Jabatan Pelajaran Wiliyah Persekutuan menahan 144 pelajar sekolah, kebanyakannya dari sekitar Pudu dan Keramat dalam satu operasi khas mmerangi masalah ponteng,