Utusan Malaysia, 24 Mac 2007 - Wahid Hashim (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Sekolah kluster tidak akan membebankan rakyat atau pentadbiran sekolah, kata Timbalan Ketua Pengarah Pelajaran Malaysia (Sekolah), Alimuddin Mohd. Dom