Utusan Malaysia, 14 Mac 2007 - Khairol Anuar Masuan (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Tahniah kepad semua pelajar yang telah berjaya mendapat keputusan yang cemerlang. Pada merekalah yang kita akan sandarkan untuk menjadi pemaju modal insan yang akan datang. Usaha yang mereka curahkan nampaknya telah memberikan hasil .