Berita Harian, 07 April 2007 - Saifuddin Abdullah Datuk (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Pada 30 Mac lalu, Mentari Pelajaran Datuk Seri Hisyamuddin Hussein mengumumkan 30 sekolah pertama dalam perlaksanaan sekolah kluster yang membolehkan sekolah berkenaan mempunyai kuasa autonomi.