Utusan Malaysia, 05 April 2007 - Nordin Kardi Datuk Dr (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Gembiranya saya ialah kerana Datuk Seri Najib Tun Rzak telah memutuskan bahawa MRSN itu akan dibiayai oleh Felda tetapi ia diuruskan oleh Majlis Amanah Rakyat (Mara)sana seoerti MRSM Melaka di Tenendak yang dibiayai oleh Kementerian Pertahanan dan diuruskan oleh Mara