Utusan Malaysia, 30 Mac 2007 - Wahid Hashim (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Sekolah Kluster bakal mengubah lanskap pendidikan di negara ini. Perancangan pembangunan yang mencakupi urusan di dalam dan luar negara, telah digabung jalin secara raoi oleh pelaksana dasar dan para pegawai tingginya bagi memastikan kejayaan program berkenaan - yang dilihat sebagai "bayangan kepada sistem pendidikan sebuah negara maju"