Berita Harian, 25 Jun 2007 - Noraini Ahmad Datuk (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Bagaikan bermusim, begitu banyak kes nahas jalan raya yang meragut nyawa dan menyebabkan kecederaan parah, menghiasi dada akhbar sejak kebelakangan ini.