Utusan Malaysia, 22 Ogos 2007 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Para penumpang bas Ekspres Triton yang terlibat dalam kemalangan di Kilometer 30.3 Jalan Kuala Krai-Gua Musang , awal pagi tadi dibanyangi nahas ngeri meragut nyawa 22 penumpang di bukit Gantang minggu lalu sebaik bas yang mereka naiki terbabas sebelum terbalik dengan keempat-empat tayar ke atas hari ini.