Utusan Malaysia, 22 Ogos 2007 - Rohana Mohd Nawi (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Lapan hari selepas nahas ngeri meragut 22 nyawa penumpang di Bukit Gantang, Ipoh pasa 13 Ogos lalu, satu lagi kemalangan maut membabitkan bas ekspres mengorbankan seorang penumpang di sini, pagi ini.