Berita Harian, 15 Oktober 2007 - Ahmad Ghazali Musa (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Datuk Seri Najib Razak berkata jumlah kematian yang masih tinggi pada Ops Sikap XIII menunjukkan pemandu masih tidak peduli terhadap keselamatan mereka ketika memandu di jalan raya.