Berita Harian, 11 Mac 2007 - Hanneeyahzah Bariah Bahrin (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Polis tidak berpuas hati dengan peningkatan kadar kemalangan membabitkan bas, walaun pelbagai operasi dan program mendidik pemandu dilaksanakan pihak berkuasa, kata Ketua Trafik Pasukan Bukit Aman, Datuk Nooryah Md Anvar.