Utusan Malaysia, 16 Mei 2007 - Rozilan Salleh (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Dua gambar lakaran artis yang memaparkan bengkel bas syarikat Rapid Penang dan perhentian bas di jeti Pengkalan Tun Raja Uda yang dipamerkan di sebuah hotel di Pulau Pinang , Jumaat lalu sememangnya menarik perhatian sesiapa sahaja yang melihatnay, termasuk menteri Kewangan Kedua, Tan Sri Nor Mohamed Yakcop.