Utusan Malaysia, 11 Ogos 2007 - Azlinariah Abdullah (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Pada penghujung tahun lepas, menteri di Jabatan Perdana Menteri , Datuk Seri Mohd.Effendi Nornawawi ada mengumumkan jangkaan kira-kira 20 projek berimpak besar kepada rakyat dengan nilai sekurang-kurangnya RM100 bilion melibatkan empat komenterian bakal diwujudkan.