Utusan Malaysia, 18 Disember 2007 - Sulaiman Mohamad (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Satu rang undang-undang baru mengenai Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECE) yang dibahaskan di Parlimen Minggu ini bertujuan bagi memastikan [elan pembangunan wilayah tersebut dapat dilaksanakan dengan lancar. Menerusi rang undang-undang iu, satu akta khusus untk ECER akan dikuatkuasakan sepenuhnya sebagai garis panduan pelaksanaan.