Berita Harian, 13 Disember 2007 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Bagi merungkai kekeliruan masyarakat berhubung isu kemandulan minda, pengarah jabatan Bahasa, Dewan Bahasa dan Pustaka (DBP) Noresah Baharom, sebagai seorang profesional dalm bidang peristilahan dan perkamusan, memberikan kupasan berdasarkan soalan yang dikemukakan wartawan berita harian.