Berita Harian, 08 Oktober 2007 - Sazarina Shahrim (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Kira-kira setahun lalu, gadis kecil molek itu cukup petah berkata-kata walaupun agak malu apabila dikelilingi wartawan.