Berita Harian, 21 Mei 2007 - Azrul Affandi Sobry (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Masyarakat negara ini sering didedahkan dengan pelbagai kes membabitkan masalah kesihatan kronik yang boleh menyebabkan kematian.