Harian Metro, 09 Disember 2007 - Norlaila Hamima Jamaluddin (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Gambaran ubat palsu yang lebih tepat digunakan di peringkat antarabangsa adalah ubat yang sengaja disalah labelkan daripada segi identiti atau sumbernya.