Berita Harian, 19 Oktober 2007 - Azhar Abu Samah (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Pegawai perkhidmatan awam Persekutuan dan pesara perkhidmatan awam Persekutuan yang menerima pencen serta keluarga yang berkelayakan mendapat rawatan percuma di IJN.