Sinar Harian, 29 Oktober 2007 - Alang Azizah Mokhtar (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2007)
Orang ramai juga tidak sepatutnya membuang sampah ke dalam longkang, parit ataupun sungai sehingga boleh menyebabkan berlakunya pencemaran dan mengganggu sistem saliran