Sinar Harian, 20 November 2007 - Izwan Roslin (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd, 2007)
Masalah cyber cafe ini sudah lama wujud namun oleh keranan internet menjadi salah satu dari arus pembangunan yang dikecapi negara selepas 50 tahun merdeka, ia dilihat seperti sudah tidak boleh dibendung lagi.