Utusan Malaysia, 16 November 2007 - Au,Yeong How (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Setiap kali harga minyak mentah dunia semakin naik dan kita terbayangkan inflasi bakal menyusul kerana ia akan mengakibatkan harga barang keperluan melambung.