Utusan Malaysia, 13 November 2007 - Yulpisman Asli (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Majikan-majikan di negara ini hanya dibenarkan membuat permohonan bagi menggaji pekerja asing setelah mendapat kelulusan Jabatan Tenaga Kerja (JTK), kata Menteri Sumber Manusi, Datuk Seri Dr.Fong Chan Onn.