Utusan Malaysia, 17 Oktober 2007 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Budaya mogok dan protes di kalangan pekerja asing Bangladesh sudah menular ke negara ini malah ada yang berani bertindak menuntut ditikarkan majikan dan menghalang tindakan Jabatan Imigresen daripada mengusir mereka.