Utusan Malaysia, 17 Oktober 2007 - Saifulizam Mohamad (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Singapura juga merupakan salah satu negara yang boleh dicontohi bagaimana mereka memastikan pasaran kerja diisi oleh rakyat negara mereka sendiri