Sinar Harian, 29 Oktober 2007 - Shema Abas (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2007)
Orang kita menjaga status,ingin mewah dan mereka memilih perkejaan, jika mereka bekerja sebagai tukang cuci, pembantu rumah dan buruh kasar mereka malu kerana status mereka akan setaraf dengan pendatang asing tersebut