Utusan Malaysia, 08 Jun 2007 - Mustafa Kamal Basri (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Himpitan hidup yang semakin mendesak, mendorong mereka membuat kerja sambilan bagi menampung kerperluan hidup tetapi ia akhirnya mengundang pelbagai masalah terutama berlaku pengabaian keluarga, penderaan dan anak-anak mereka terjebak dengan gejala sosial