Utusan Malaysia, 20 November 2007 - Zakaria Mohd. Yusof Prof. Madya (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Penggunaan pekerja asing oleh kontraktor tempatan yang disyaratkan berdasarkan kepada saiz dan tempoh projek, dan harus melalui CLAB diharapkan mampu mengehadkan penggunaan pekerja asing tanpa batasan